On matkasuoli saanut viimeaikoina vähän hoitoa. Viime viikonloppu meni Wellingtonissa aikaisemmin mainitun Ginan tykönä. Tapahtumia ei ole sen kummemmin mainittavaksi; kokkina piti miut hyvällä ruoalla, käytiin parissa kivassa baarissa ja Wellingtonin Wild Life Sanctuaryssa. Jossa muuten "villi" paikallinen papukaijalaji koki parhaaksi istua argentiinalaisen ystäväni pään päällä! :) Kuvatodisteita ei ole, koska linnun tempaus oli sangen yllättävä.

Seuraava ulkomaankohde onkin sitten joulukuussa Tonga! Muutaman mukavan tapahtuman ja yhteensattuman kautta kävi kutsu rantalomalle uuden Wellingtonilaisen Suomi-ystäväni toimesta! :) Terveisiä vaan Jonnalle! :)

Imuriautojen ihmeellisessä maailmassa olen nyt sitten viimeinkin se "pomo"... Työluurin sain pari viikkoa sitten ja kun viimein sain kuristusotteen HR-pomosta, on myöskin palkka nyt tarkistettu. Myyn aivokapasiteettiani dollarin per tunti kalliimmalla ja joulukuussa - tämän "harjoittelujakson" jälkeen - tulee päälle viikoittainen...*köh* bensaraha. Halvallahan tuo suomalaisen työkulttuurin näytäntö menee, mutta parempi kuin ei mitään... :)