Kävin tuossa pari viikkoa sitten taas surffilaudan päällä. Port Waikaton laineet olivat taas luottamuksen arvoiset. Alla pari otosta tuolta viikonlopulta.

2095193.jpg
Tässä paikallinen tyylinäyte

2095192.jpg
Ja tässä enemmän miun tyyliä...

Viime sunnuntaina oli Rugby Leaguen Maailman Cupin finaali, jossa napit vastatusten olivat meitin All Blacks ja "ne"....Kangaroos rapakon takaa. Australia on ollut näissä kinkereissä voittamaton käytännössä aina. Nyt kävikin toisin, NZ voitti numeroin 34-20! Viimevuotinen MM-rugby turpalöyly on jo unholassa...anteeksi mikä??

Ennen iloisen kisaamisen alkua Team NZ esitti bravuurinsa, joka ei juurikaan ole voittajaansa löytänyt: Haka. Tämä jo muinaisten Maorien ennen taistelua vetämä hengennostatus - etten sanoisi tanssi - on vain kylmä lausunto vastustajalle: anna tulla vaan! Voin kuvitella Kapteeni Cookin seurueen mielialat ensimmäisen kohtaamisen aikana...kohtaamisen, joka johti "englantilaiseen aamupalaan"



Tässä finaalimatsissa Aussit tulivat iholle. Muutama peli aikaisemmin Englanti käänsi selkänsä Hakalle ja Walesia vastaan Hakan jälkeen tuli parin minuutin tuijotuskilpailu. Kumpikaan joukkue ei antanut periksi, tuomarin juoksennellessa kapteenien välillä ja "käskien" aloittamaan pelin...turhaan...