Viikonloppu olikin koko rahalla äksöniä täynnä. Perjantaina editoitiin UU:n Tommin kanssa Glorian keikkavideota noin 5 tuntia. Siinä ohessa Mervi toi Siskon ja Ripen kanssa ruokatarjoomiset, Anu kyläili samalla kyydillä. Pääsin Tommi kyydillä Tavastialle Rustin keikalle, josta suoriuduin kotia ajoissa klo 4.

Lauantaina heräilin puoliltapäivin ja Mervi tulikin kolmen jälkeen. Käytiin kaupassa hakemassa pisin kassakuitti ikinä. Tuohikotin heput olivatkin ekat vieraat joskus ennen kuutta. Joni ei ikävä kyllä jalkavaivan takia päässyt käymään. Illalla taksilla keskustaan ja ajoissa (klo 4) kotiin.

Ja "sunnuntai on pankkipäivä"! Aloin herättelemään Väiskiä ja Markoa yhdentoista jälkeen, jotta päästäisiin ajoissa Pankkiin. Markoa kun ykätti pitkin aamua, niin oltiin Kurvissa (jossa Marko sylkäisi jälleen) joskus kahden aikoihin. Herrat lähtivätkin sitten puol kuuden junalla Kouvolaan. Allekirjoittanut oli kotona seitsemän aikoihin.

Olin sitten *tana halkaissut viisaudenhampaani!!! Takana vasemmalla ylhäällä on vain terävät reunat. Kävin aamulla töihin tullessani varaamassa ajan Pirren suosittelemaan hammaslekuriin... Nyt palaa rahaa - ja pelottaa perkeleesti... Mutta on PAKKO!