Neljän vuoden aikana mennyt lokakuu oli ensimmäinen kuukausi, etten päivittänyt blogiani! Ei niin, ettei mitään olisi tapahtunut...päinvastoin! Tässäpä syy hiljaisuuteen:

Siispä Homo Sapiens naaras on luikahtanut elämääni! Taina nimeltään. On sen verran pitkä tarina, mutta lyhykäisesti Taina Suomesta käsin haki ennen matkaansa seuraa/kontaktia Uudesta Seelannista ja allekirjoittanut nosti kätensä ilmaan! Kolme kuukautta meni tutustuessa lankoja pitkin ja heti saavuttuaan Taina muutti samaan osoitteeseen asumaan.

Nyt on jo maata hiukan kierrelty ja miun toista kotimaata ylpeänä esitelty.  Ja kovasti hän on siitä tykännyt... :)

Tämän lisäksi on muutakin tapahtumaa tiedossa. Vajaan kolmen viikon päästä aloitan matkan kohti Suomea ja Äiskän Jouluherkkuja! Perheenjäseniä, ystäviä ja työtovereita tapaamaan ja talvista Suomea kokemaan käy siis matka...ensimmäisen kerran lähes neljään vuoteen!

Tammikuun alussa palaan takaisin tänne ja jatkamma Tainan kanssa parin viikon valaidenjahtauslomalla..."Jahtaus", ei "lahtaus"! :)

Lisämatkoja on tiedossa sitten ensi kesäkuussa, jolloin Team Suomi lentää Cookin Saarille auringonpimennystä katsastamaan! Nyt siis Cookin Saaret tulevat todellisiksi, kun niistä haaveilin joskus tammikuussa 2007!

Viihdepuolella on tiedossa ensi viikon Pearl Jamin keikka ja helmikuussa Faith No More! :)

Ja ettei tunnelma mene ihan liian vakavaksi, alla paikallinen tapa leikata aitapuska! :)