...nojaa, en kyllä pistänyt yhtään tikkua ristiin asian hyväksi. Aamulla kämppäkaveri Corinne tuli ajatuksineen, että hänen pomollaan saattaisi olla töitä. Pomo ajattaa kolmea isoa päivävenettä ja on varmaan kolmanneksi tai neljänneksi suurin tekijä näillä nurkin.

Kirjoitin 15 minuutin pika-CV:n ja marssimme Daniellen kanssa toimistolle. Pomon vaimo oli enempi kiinnostunut Danista (DM, laivakokemusta, puheliaampi) ja hän meneekin huomenaamulla päiväksi yhdelle paateista tutustumaan ympäristöön. Vaimo pyysi miutakin paikalle juttelemaan miehensä kanssa ennen paatin lähtöä. Olisi mahdollisesti kansimiehistön töitä tarjolla.

Tämä aikaisempi työnantajani antoi lupauksensa tehdä parhaansa, ei palkanmaksussa, mutta ainakin tämän kuun elämismenojen maksamisessa, vuokra, sähkö yms. Teimme listan, jonka loppusummaksi tuli 200 dollaria viikossa. Chrissy oli erittäin pahoillaan tapahtuneesta ja ilmaisi halukkuutensa pitää miut ja Daniellen firmassa, kun uusi aika koittaa. Katsomma miten käy...

Jottei mene ihan tylsäksi, alla on kuvia "miun talosta"...  :o) Kuvat valehtelee, tilat ovat paljon isompia, miltä näyttävät. Neliöitä löytyy varmaan ainakin 200 neliömetriä, kolme makkaria, kaksi kylppäriä, keittiö, olohuone. Talon ja maat sen alla omistaa joku ulkopaikkakuntalainen. Tontin arvon on huhuttu olevan kolme neljä miljoonaa. Ja kun tämä on pääkadun ainoa asuintalo, huonokuntoinen semmoinen, on tulevaisuudessa tällä paikalla varmaankin uima-allas... Mutta mie nautin avarista tiloista siihen asti täysin rinnoin!

337101.jpg
Olkkari ja takana keittiö. Oikealla raput alakertaan.

337100.jpg
Terassi ja viidakko

337099.jpg
Kylpyamme, tykötarpeet ja suihku oikealla piilossa