Tuli taas vuosi täyteen, matkavuosi numero neljä on alkanut! Missasin merkkipäivän! Onkohan tämä merkki rutiinista? Ei pitäisi olla, koska muutama uusi sivu on taas käännetty...

Ensi torstaina Senor Tomppa pääsee takaisin koulun penkille! Kahdeksan viikkoinen espanjankurssi alkaa keskustassa. Tämä on yksi niistä Uuden Vuoden Ideoista, ei Lupauksista, joita olen itselleni asettanut... Ei suorituspaineita kuitenkaan!

Ja työ maistuu taas! Nyt kaksi viikkoa kuormurin ratissa, kaikki 18 vaihdetta menee kohdilleen ilman suurempaa rutinaa ja oon jo kehittänyt mainetta työmailla: pari pomoa haluaa miut ja erään kaivurikuskin, koska oon kuski "joka oikeasti tekee jotain". Oon lapion varressa, ohjaan liikennettä jne.

Töissä on yksi kärttyisä 71-vuotias irkku-ukko, "drainlayer"..mitä tuo on suomeksi "viemäriasentaja"? En oo ukkoa nähny niin paljon hymyilevän, kuin viime viikolla: ukolla oli perusapurin lisäksi kaivurikuski ja mie auttamassa ja asentamassa kaivonkansia. Tony oli että "ei täällä miuta tarvita, meenpäs keittämaan teetä..."

Kuten kuvasta näkyy oli pomouden taakse jättäminen paras temppu aikoihin! Olis vaan pitänyt tehdä kuukausia aikaisemmin. Mutta nyt ulos! Kello on puoli kaksitoista ja ulkona on +26 astetta!