Tilanne on nyt sitten tämä:

Johtuen sukellusveneen akkuviasta yhditettynä taitamattomaan markkinointiin, on Nautil Oz jäissä seuraavat 2-6 viikkoa. Buukkauksia ei oteta vastaan ja henkilökunta on enempi vähempi pakkolomalla. Toinen sukellusvene on tuloillaan tämän kuukauden lopulla, ja siihen mennessä markkinointi on aloitettu uudella kaavalla. Siihen asti ei ole odotettavissa hommia.

334387.jpg

Monelle tämä on perkeleen hankala asia. Usea on siirtänyt elämänsä tänne vain ja ainoastaan työskennelläkseen firmassa. Pari on jo ottannut omatoimisesti jalat allensa. Mie katson olevani hyvässä asemassa, koska olenhan "vain lomalla". Tein tänään päätöksen olla murehtimatta, pysytellä Port Douglasissa ja odotella nämä viikot firman uutta alkua. Asuminen on halvahkoa ja töitä täältä löytyy aina. Kuten sanottua en lähtenyt Suomesta vain murehtiakseni samoja asioita eri kielellä. Jatkossa aioin, kuten tähänkin asti, filteröidä kaiken shaitin poijes ja nauttia kaikesta ihanasta, mitä tämä seutu tarjoaa! Case closed!

[Edit klo 21.50 paikallista aikaa]

Tulin just elämäni painostavimmista grillijuhlista. Gillie tyttöystävineen kutsui meidät suurimman osaa miehistöstä BBQ -"juhliin". Eipä siellä montaa hymyä näkynyt. Kaikki olivat allapäin. Itse näen kuitenkin valoa tunnelin päässä. Omistaja Richard walesilainen on tyhmin bisnesmies maan päällä, jos vetää tulpan tässä vaiheessa. En usko tätä, ja siksi olenkin positiivisella tuulella... Toivon kaikkien puolesta, että hekin näkevät valon....

Näin se raha maailmaa pyörittää.... Oon näet nähny tän ennenkin (terveisiä Hesaan ex-työkavereille!)