Kuten aikasemmin tuli mainittua, on länsirannikko ollut meillä tähtäimessä jo ennen saarelle tuloa. Idea tuli oikeastaan Daniellen suunnalta ja koska hän on varsin miellyttävä persoona, halusin kääntää tuulenhalkojani samaan suuntaan.

Ensimmäinen paikka joka oli tulilinjalla oli Ningaloo Reef Dive. Alkutilanne oli positiivinen: lähetettyämme CV:mme oli molemmille hommia tiedossa. Lopulta vain Danille, koska hänellä on Divemasterin paperit, miulla ei. Koska useamman tuhannen kilsan muutto ilman työpaikkaa on aika uhkapeliä, mie halusin varmistaa töiden olemassaolon ennen laukun pakkaamista. Seuraava soitto meni Coral Bay Eco Toursin toimistoon.

Danin ollessa puhelimesssa, oli manageri jo tässä vaiheessa positiivisella tuulella. Puhelun jalkeen lähetimme taas kerran CV:mme ja kuvamme ja mie vielä soitin perään, jotta "tarkistappa postisi". Manageri kyseli kaikenlaista, ja puhelun päätteeksi kertoi, että te kuullostatte todella halukkaille työskennella firmassa ja se on juuri sitä mitä hän hakee. Mutta...hän tarkistaisi meidän paperit vielä ajan kanssa...

Seuraavana aamuna oli sähköpostia: täyspäivähommia meille molemmille! Työtehtäviin kuuluu snorkkelioppaana toimiminen valashai- ja mantaray (kolme metrinen rausku) retkillä, venehommia, mönkijäoppaana toimimista, kaupan puolella työskentelyä ja miulle lisäksi tietsikka- ja DVD-hommia. Erittäin mukavalta kuulosta!

Vielä muutama asia selvitettiin sähköpostin ylitse ja tänään maanantaina soitimme ja varmistimme, että olemme käytettävissä. Samoin varmistimme Gayelle, että lähdemme lauantaina. Hän ei ollut tuhannen kiitollinen asiasta, saavuimmehan tänne useammaksi kuukaudeksi, ja nyt kahden vuoron jälkeen, ilman irtisanomisaikaa (sopimusta emme ehtineet allekirjoitta) vaihtuu maisemat. Mutta hän ymmärsi, että unelmien perässä sietää juosta kun on nuori...

Lähiviikot tulevat olemaan kiireisiä. Lauantaina otamme veneen mantereelle, ja samana iltana sanomme näkemisiin Cedricille, joka siis työkentelee Airlien alueella. Maanantaiaamuna Dan hakee uuden luottokorttinsa postista (koska hän kadotti lompakkonsa...) ja sitten otamme suunnaksi Mackayn ja Alatalon perheen. Mummon serkku pitää tavata ennen kuin pörhällämme Brisbaneen, jossa menee Diana myyntiin...nyyh. Toivottavasti tämä tapahtuu nopeasti. Virgin Blue lennättää meidät mantereen poikki Perthiin, josta a) bussi rannikkoa ylös tai b) ostamme pakun ja ajamme Coral Bayhin. Perillä odottaa matkailuvaunu kaikilla tykötarpeilla 150 dollarin viikkohintaan.

Jännittäviä aikoja ja uusia seikkailuja on siis luvassa! Kaikkea sitä pieni ihminen on valmis tekemään Cupidon iskettyä... :o)