Eilen siis hain tuon uuden kulkupelini. Otettiin Miron kanssa illalla pikku p-rallikierros kaupungilla, ja päädyin toteamaan, että hyvä ostos oli!

Tänään lähdin Onehungan kaupunginosaan ostoksille. Isuzussahan ei tullut mukana muuta kuin auto, sänky, kaasukeitin, ilmastointi ja kassakaappi. Joitakin elämäntasoa nostattavia tykötarpeita siis tarvittiin. St. Mikälien Kirkon hyväntekeväisyyskaupassa olin jo aikaisemmin käynytkin ja pistänyt merkille halvat hinnat. Tunnin penkomisen  jälkeen kasassa oli:

- 4 kertaa: lautanen, haarukka, lusikka, veitsi, kahvimuki ja kahvikuppi lautasineen
- Paistolasta ja hedelmäveitsi
- Ilmatiivis purkki sokerille
- Paistinpannu ja kattila
- Ruokailuvälinelokerikko
- Queensize -lakana ja peitonpäällinen, kaksi tyynynpäällistä
- Kaksi sohvatyynyn päällistä ja kaksi pussillista tyynyn täytettä
- Sohvatyyny

Koko roskalle tuli hintaa 20 dollaria!

Wanha pakettiauto ei akustisesti ole korvia hivelevä, joten poppikoneosastolle tarvittiin jotain. Olin jo ennen auton ostoa seuraillut paikallisesta Huuto.Netistä (TradeMe.co.nz) .soittopeliä ja kajareita. Lopulta haavin tarttui japanialaisen huippumerkki Foryoun soitin, josta löytyy normiradion ja CD:n lisäksi mp3 -soitto. Se osaa lukea tiedostoja suoraan muistikortilta, USB-tikulta tai iPodista! Kaukosäädin ohjaa toimintaa takaosasto(sta/lla)...  :)  Niin ja tämän käyttämättömän soittimon hinta: $135

Kun olin liikenteessä, pikku apulaiseni Miro myöhästyi hiukan kaiutinostoksissa TradeMe:ssä. Hätä ei ollut sen suuruinen, koska olin jo bongannut kelvon satsin paikallisessa panttilainaamossa. Nimetön kaiutinpari, tuntemattomalla wattimäärällä, karvaiseen laatikkoon rakennettuna kustansi 49 taalaa.

Matkalla täytin vielä keittimen kaasupullon neljällä dollarilla.

1149701.jpg
"Kuvaa ei eestä, mutta Isuzu takaa.."

1149702.jpg1149703.jpg
"...täällä Tomppa elää ja tuossa se makaa."

Nolla pilkku yksi -tilanteesta päädyttiin asumiskelpoiseen ratkaisuun 160 dollarilla! Jatkossa on vielä ehkä tarkoitus hankkia 7-9 tuuman littunäyttö, kun kerta tuo iPod osaa soittaa elokuvia. Näitä saa alle kahden sadan. Sitten tuohon asumisosastoon tulisi vielä parannuksia: takaosaston ikkunoihin tummennukset, vähän sisä(tunnelma)valoa, lattialle parkkettipinta, kattoon joku kiva verhoilu, ikkunaverhot pesuun, seinille rikkoutuneen muoviverhoilun tilalle jotain toimivaa (puolipaneli?) Kaasu/sähkökäyttöinen jääkaappi olisi kiva olla, mutta ne tuppaavat uutena maksamaan yli 400 dollaria, käytettynä saisi ehkä pariin sataan..?

Takatilan ja kabiinin väliltä poistan rahtiturva-aidan, jotta kyseisen välin pystyisi kömpimään ilman akrobaatin tutkintoa. Työkaluja pitää ostaa hiukan ja tankkikin täyttää... :) Eiköhän näillä eväillä sitten pääse alkamaan!