1242990305_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eipä ole henkilökohtaista juttua kerrottavaksi, ei ainakaan tästä aiheesta. Mutta pari tämänviikkoista rahatarinaa täältä puolen palloa. On osa ollut jo Suomenkin uutimissa!

Bonnie ja Clyde miljonääreinä

Rotorualainen huoltsikanomistajaparilla oli vähän rahavaikeuksia. Vierailu Westpacin konttoriin ja heille myönnettiin 10.000 dollaria "tilinylitystä". Pankkitäti teki vain pienen näppäilyvihreen: kymppitonnin sijaan heidän tililleen siirrettiin 10 miljoonaa NZ-taalaa!

Herrasväki päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja siirsivät osan rahoista toiselle tilille, ilmoittivat sukulaisilleen "matkoilla" ja katosivat maan päältä.

Pankki sai siivottua takaisin suurimman osan rahoista, mutta B&C lähtivät käpälämäkeen 3.8 milliä taskussa. Jonkinlainen havainto heistä on Hongkongista...

Leluja hiekkalaatikolle

Erään nuorenparin 3-vuotias pikkupiltti päätti leikkiä isukin tietsikalla sillä aikaa kun vanhemmat ottivat päiväunia. Torkkujen jälkeen äippä huomasi pari sähköpostia saapuneen.

Ensimmäinen oli paikallisen Huuto.Netin (TradeMe) ilmoitus voitokkaasta huudosta. Toinen oli myyjältä "Onneksi olkoon! Tulet pitämään tästä kaivurista!"

Piltti oli ostanut isukin Trademe-tunnareilla 20.000 dollarin kaivurin! Ehkä siten saa hiukan respeksiä päiväkodin hiekkalaatikolla

Osta traktori, maatila kaupan päälle!

Wanhempi pariskunta päätti myydä maallisen omaisuutensa ja lähteä maailmaa kiertämään. He ottivat TradeMe:n avukseen. Mutta lähestymistapa oli rohkeahko:

Myyntiin meni traktori yhden (1) dollarin varauksella ja kaupan päälle saisi maatilan rakennuksineen maineen kaikkineen!

Haastattelujen mukaan pari ensi päivää olivat olleet vertahyytäviä. Kahden päivän jälkeen korkein tarjous oli $1.50! Mutta sitten paikallinen radioasema sai vihiä aiheesta ja nyt perjantaina, kaksi päivää ennen sulkeutumisaikaa hinta on noussut 233.000 dollariin, joka ei ole kaukana arvioidusta maatilan arvosta 260 kilotaalaa. Juttujen mukaan pariskunta on tyytyväinen.

 

Hyvää viikonloppua! Täällä on talvi: tulossa kylmä +3C yö! Ja näiden talojen eristykset on syvältä...