...hiljaisuus.

Viime viikkojen tapahtumat eivät mahottomasti ole antaneet virikkeitä kirjoittamiseen. Ymmärtänette varmaan. Mutta tässä vähän jotain...

Kaksi viikkoa olen nyt aikaa tuhrannu Melbournessa. Saldo on: tällä viikolla olisi kolme päivää töitä messukeskuksellä. Siitä irtoaa pyöreät 500 dollaria. Tämä auttaakin pankkitilin saldoon, joka tunti sitten oli -5 dollaria. (Suomen tilillä on vielä hätävara tallella Toim.Huom.) Juttelin Daniellen kanssa tuossa äsken. Aikanaan kun matkasimme rannikoiden väliä, niin hänen ollessa rahaton, käytimme miun rahoja. Huomenna tilille pitäisi tulla ensimmäinen takaisinmaksuerä noista kuluista, tuhannen taalaa.

Huomenna tiedän myös erään muutofirman tilanteen. Kävin lauantaina haastattelussa ja antamassa työnäytteen.

Samoilla suunnitelmilla tässä siis vielä mennään: täällä töitä/rahaa, Uuteen Seelantiin: töitä/rahaa/kiertelyä, ja sitten kohti itää ja auringonnousua...

Varmaan joku vuosi sitten kyselin, että kuinka moni tätä lukee. Tilastot näyttävät keskimäärin 150 vierailua päivässä, ja sellaisista maista kuten Yhd. Arabiemiirikunnat, Sveitsi ja Irlanti. Ketään en tunnusta tuntevani näistä maista... ;)

Eli nämä arvon tuntemattomat lukijat, miksei kaikki: jos vaikka laittaisitte kommenttikenttään jotain, tai sitten vaikka oikein sähköpostia. Osoite on tuossa vaasemmalla... Mie oon vaan utelias ketä te ootte  :)