Tänään sateisena lauantaina oli taas vuorossa kirmailla työviikon rasitteet toisenlaisilla vaikeuksilla korvaavan harrasteen parissa. Nokian mobiilituote herätti muutaman tunnin yöunien jälkeen klo 7.30. Tuntia myöhemmin oli "laiva" lastattu miun laudalla ja Uwen rahapussilla. Tavoitteena hakea Uwen TradeMe-lauta ja etsiä meille märkäpuvut!

Lauta löytyikin sen 1243:nen Aucklandin kiinalaisen maahantuontimiekkosen huomasta. Saksalainen valuuttatili köyhtyi 550 paikallisen rahayksikön verran. Sitten suunta kohti Muriwain rantaa, mutta koukaten parin alan liikkeen kautta, josko mukaan tarttuisi kohtuuhintainen märkäpuku.

Ensimmäinen liike (ja etenkin mukava englantilainen surffarimyyjätär) tarjosi pukuja alennuksessa: $115-$300, meidän hintahaarukan sijoittuessa tuohon alempaan hahloon. Mutta koska huhu kertoi, että eräs liike enemmän rannan suuntaan tarjoaisi Quicksilverin pukuja samaan hintaan, niin jäi kaupat tekemättä.

Pettymys oli pienoinen, kun QS -liike tarjosikin ei-oota ja korvaavia pukuja $300 hintaan. Jätimme tarjouksen nyt käyttämättä ja suuntasimme Isuzun keulan kohti aaltoja.

Muriwaissa sitten vuokrasimme puvut ja painuimme mereen. Oli muuten taas yksi parhaimmista päivistä! Allekirjoittanut sai kuluneiden kolmen tunnin aikana monen monta kyytiä, ja loppua kohden suuntasin kohti isompia aaltoja (1.5m), menestyksekkäästi! Saksalaisvahvistuskin oli sinut uuden Hong Kong -lautansa kanssa ja sai muutaman seisottavan kyydin!

Paluumatkalla koukkasimme taas taajaman kautta ja pengoin itselleni Palmerstonin märkäpuvun (kokoa Large-Short, hmmm...) hintaan 115 taalaa! Mukaan ostin vielä lautavahaa ja New Zealand Surfing Guide -opuksen jossa on listattu tästä maasta satoja spotteja! Niitä nyt sitten koluamaan!

Huomenna ohjelmassa on kuitenkin Isuzun rakentelua... Lainasin töistä porakoneen, sähkösahan ja muuta roinaa. Sähköille pitäisi porata reikiä ja lattia pitäis parketoida. Kattoon uusi verhoilu ja kaasuveto jääkaapille, ja...ja...ja...ja... Mutta jos oon ahkera, ehtis iltapäivällä vielä rannalle... :)