Huomenna perjantaina pitaisi jattaa Port Douglasin trooppiset polyt taakse. Alkuperainen paiva oli keskiviikko, mutta Dan odottaa pakettia kotoa; sen pitaisi saapua huomenna... Huomenna ajamme vain Cairnsiin asti, jossa huitaistaan illallinen kavereiden parissa. Lauantaiaamuna olisi tiedossa kolmen tunnin ajo Tullyyn, jossa Danin kaveri tyoskentelee koskenlaskufirmassa. Sielta sitten etiapain kun silta tuntuu.

Vaikka taalla paivakirjarintamalla on ollut hiljaista, on taalla paassa valokuitua ollut jonkin verran toimintaa. Vesipitoista sellaista. Viimeisen viikon aikana olemme olleet kolmasti purjehtimassa, sellaisilla "oikeilla purjeveneilla". Joka keskiviikko Port Douglasin purjehduskerho tarjoa lahimmaisille ilmaisen parin tunnin veneilyn. Kerholla vain nimi listaan ja myohemmin nimet jaetaan muutaman veneen kesken.

435291.jpg

435292.jpg
Danilla oli niin kivaa, ettei kannella meinanut pysya...

435293.jpg
"Veda siita narusta...ei siita, kun seuraavasta!"

Maanantaina ystavamme Kevin ajelutti miuta ja Dania trimaraanillaan koko paivan. Suuntasimme 8nm:n paassa oleville Low Isleilla, jossa muutama tunti relaxoitumista ja snorklailua. Paiva oli mita mainioin!

Kevin on alunperin kotoisin etelavaltiosta. Han teki aikanaan isot rahat ja koulutti lapsensa ja nyt han elaa pienessa veneessaan syoden kookospahkinoita ja mangoja.

435294.jpg435298.jpg

435297.jpg

435296.jpg

Kiitokset naista viikoista allaoleville: Danielle, Mie, Corinne (vuokraemanta) ja Kevin

435289.jpg