Töissä meni tuo viime viikonloppukin. Siitä seurauksena pari vapaapäivää: huomenna muuten vaan ja keskiviikkona näillä on taas joku palkallinen vapaa, mikälie Waitangi -päivä?

Ei haittaa peliä, koska huomenna olisi ensimmäinen konkreettinen askel kohti viisumia: lääkärintarkastus ja keuhkoröntgen. Hintalapussa lukee kohtuulliset 310 dollaria. Pomo tuumasi, että voisi hän ehkä maksaakin lääkärikulut, mutta hinnan kuultuaan alkoi kone köhimään. Ei ollutkaan enää niin varma. Sanoin, että 300 taalaa on aika halpa hinta aika hyvästä työntekijästä, etenkin kun hyvin todennäköistä, että muita kuluja ei juurikaan tule; nettisivun mukaan viisumista ei mene maksua...

Poliisin lausunto allekirjoittaneen olemattomasta rikollistaustasta on jo matkalla (10€) ja lompakossa on muutama passikuva. Kolmisen kymmentä sivua lomakkeita odottaa täyttöä. Firman edustajat ovat tehneet omat kaavakkeensa. Kyllä näillä eväillä pitäisi joku lupa heltiä...on kumma, jos ei niille uusi veronmaksaja kelpaa!

Keskiviikoksi katoan varmaan taas maalle. Toissa viikonloppuna oltiin kämppisten kanssa Pihalla lokoilemassa, mutta nämä citypellet kiirehtivät takaisin kaupunkiin...mie jäin maastoon. Nukuin yö hiljaisen tien varressa ja aamulla laskettelin alamäkeen ja nautin jääkaappituoreen aamupalan Piha Beachin edustalla.

Jääkaapista tulikin mieleen, että pakettiautoni on saanut uutta sisältöä sitten viime kerran... Laittelen tästä lisää kuvien kera varmaan huomenna...