...NOT!!!

33 tuntia ja linnuntieta 1120 km (maanteita pitkin paljon enemman!) valilla Bangkok - Kuala Lumpur EI ole mukavaa! Matkan voi esittaa matemaattisesti nain:

f:BKK®KL=(1*VIP)+(2*MB)+(6hBW(¥))+(1*sVIP)»Vk2
 
BKK = Bangkok
KL = Kuala Lumpur
VIP = VIP -tason bussi (Thaimaa)
MB = Minibussi
h = tuntia odotusta
BW = Butterworth (Malesia)
¥ = tuntuu aarettomalta
sVIP = superVIP -tason bussi (Malesia)
» = about yhtakuin
Vk = Kuuluisa V-kayra
 
Vaihtoehtona olisi ollut yojuna Bangkok - Butterworth, mutta se ei tuntunut tarpeeksi suoralta. Ei se mitaan, herasin klo 4.45 todella mukavalta sVIP -bussin penkilta ja avattuani silmani nain kyltin X(* Hotel Kuala Lumpur. Pikaisesti ylos ja ulos. Ulos paastyani vastassa oli taksikuski ja pienen tinkimisen jalkeen (15-10,12-10,11-10 -> 10) olin matkalla MikkoP:n kehumaan Green Hut Lodgeen...joka oli taynna. LP esiin ja naapurikadulle kokeilemaan toista vaihtoehtoa...taynna. Matkalla ehdotettuun majoitusliikkeeseen vastaan tuli miekkonen, joka oli varmaan vastapaisen hotellin henkilokuntaa, lieko nahnyt miut harhailemassa? Han naytti sivukadulla olevan majatalon, josta loytyikin kahdeksi yoksi dormi (18RM) ja sitten vaihto omaan huoneeseen (45RM). 5 Malesian ringittia on yksi euro. Suihku ja unta. Klo 12 herasin "muutenvaan" ja muistin aamiaisajan olevan kasilla... Nyt aamiaisen jalkeen otan viela hetken lepoa ja sitten lahden katselemaan ymparistoa. Tama paikka sijaitsee lahella korkeita Petronas Towerreita, joten siella pitaa kayda jossain vaiheessa. Indonesian viisumi on kuitenkin tarkein asia taalla oloon.
 
Yllaolevassa lausekkeessa summaksi saatu V-kayra on nyt aamuun mennessa laskenut huomattavasti. Kun aamulla naytin puljun pitajalle missa Suomi sijaitsee, huomasin, etta lyhyessa ajassa olin matkustanut pitkan osan viimeista osuutta! Ja toisaalta uudet ja tuoreet maisemat (ikkunasta nakyy pilvenpiirtajia) virkistivat mielta melkoisesti! Kylla tama tasta...