Voisinpa oikein sanoa, että kuukausiin...

Vaihteeksi taas osasin avautua niin suomalaisesta kuorestani, ja vähän sosialisoitua ihmisten kanssa. Perjantai-lauantai -akseli meni tutustuessa pariin mukavaan viihdeliikkeeseen, jälkimmäisen tarjotessa reipasta salsarytmiä. Siinä sitten jossain vaiheessa tuli puheeksi AFL (Australian Football League), eli Aussie Rules, eli Aussi Futis. Se on yhdistelmä rugbya, käsipalloa, futista ja painia.

860611.jpg
Geelong Stadium
860612.jpg
Ryan (CAN), mie ja Jimmy (AUS)

Parin tunnin unien jälkeen sunnuntaiaamuna, klo 7 heräsin ja kun heput paria tuntia myöhemmin olivat valmiina, hyppäsimme junaan ja nokat kohti Geelongia. Siellä paikallinen harrastelijajoukko otti yhteen Adelaidea vastaan. Liput irtosivat $30 hintaan.

Peli oli oikein viihdyttävä: paikallisjoukkue laahasi koko ajan hitusen perässä, mutta kaksi minuuttia ennen loppua meni 5 pisteellä johtoon. Se näyttikin olevan siinä...mutta, mutta: 5 SEKUNTIA ennen loppua Adelaiden poppoo teki 6 pisteen maalin (tai mikä se onkaan) ja vei potin kotiin! 25.000 maksanutta katsojaa hiljeni... Se on urheilua se...

Maanantaina taas liikkeelle ja läheisen irkkubaarin t-paita kisaan :)

Tiistaina leppoisammissa merkeissä jokirannan puitossa BBQ:n ja kuunpimennyksen merkeissä. Alla oleva kuva on "lainattu"

860621.jpg