Kavin tanaan Cairnsissa postissa tarkistamassa postini. Siella olikin nelja kirjetta. MediCaren sairausvakuutuskortti (alla lisatietoa!), siskolikan paketti lapsien kuvilla, aidin paketti, jossa suku-lakua ja TV-Mix -pussi ja viimeisena pullopostia Oulusta Turkinpippurilakun kera! Nami nam! Kiitoksia osallistujille!

Jack soitti: hommat jatkuu maanantaina. Sukellusveneen odotettu varaosa on nyt saatu tullista ja sita ruuvaillaan paikalleen. Viikonlopuksi pitaisi keksia jotain tekemista... Njaa, ostin viikon rajattoman nettilipun, joten taalla suunnalla ainakin voisi aikaansa tuhlata. Mutta pitaa katsoa viksumpia vaihtoehtoja...

Tuosta MediCaresta... Suomen ja Kengumaan valilla on sopimus, notta taalla pidempaan lomaileva voi saada samat sairausvakuutusedut, kuin paikallinen vaesto. Pari viikkoa sitten kavaisin passin kera MediCaren ohviisissa ja viisi minuuttia myohemmin oli SV-kortti tilattu. Kortti on voimassa niin kauan kuin viisumikin (15.9.2007) ja paikallinen valtio korvaa 85% laakarikuluista ja reseptilaakkeista. Siis about sama idea kuin Suomessakin.