Tammikuussa poistetun viisaudenhampaan kolleega otti ja hajosi jo Ko Taolla, mutta siirsin hammaslaakariin menoa Myanmarin matkan jalkeen. Jos vaikka tulee jotain jalkiseuraamuksia. Tassa sita siis verta syljeskellaan ja koko ilo kesti vain 20 minuuttia ja kustansi 1700 bahtia (37 euroa). Hammaslaakaria suositteli jo Venajalla Jonin kanssa tapaamamme Matt. Tormasin haneen ja Heatheriin (joka on jo palannut kotiin) sattumalta kun kavin elokuvissa reilut kaksi viikkoa sitten. Yllatys oli melkoinen, olimmehan nahneet viimeksi Kiinassa yli 3 kuukautta sitten. Matt jatkaa matkaansa kohti pohjoista Thaimaata ja lopulta taas Kiinaan.

Mie puolestani olen asettanut itselleni "mission": kulkea Suomesta Australiaan kayttamatta lentokonetta! 2/3 matkasta on jo takana ja Myanmarin sivuhyppya ja aikaisempaa lentoa Bangkokista Krabiin ei lasketa (olenhan taas Bangkokissa!). Ohjelmassa seuraa ensin pari viikkoa Koh Taolla sukeltamassa, jonka jalkeen Malesia pikaisesti, ehka Singapore, Indonesia (juhannus Balilla on tahtaimessa!). Indonesian saaristoa seuraillen junalla, bussilla ja laivalla. Juuri ennen Australiaa olisi Maapallon uusin valtio, Ita-Timor, joka olisi kiva nahda. Sielta seuduilta sitten Pohjois-Territorioon, Darwiniin.

Tuo aivan viimeinen etappi lienee hankala. Indonesian/Ita-Timorin ja Australian valilla ei tietaakseni ole matkustajalaivaliikennetta, joten pitanee yrittaa "liftata" rahtialukseen tai huviveneeseen... :)

Nailla evailla etiapain!