Tuli sitten 12 ajovuoden ja varmaan 500.000 ajokilsan jälkeen ensimmäinen liikennesakko! Viddu... Piti sitten 70.000 km ja toiselle puolelle mualimoo matkata saadakseen moisen:

1095917.jpg

Otin vasemmalle kääntyessäni vähän (50m) ennakkoa bussikaistan kautta, ja totta kai paikalla oli Kaupungin Edustaja videokameran kanssa! Puolustukseni mainittakoon, että tarkistin ennen kaistalle siirtymistä, että edessä liikennevaloissa ja takana ei ollut ketään, ei busseja. Lähetin piruuttani selvityksen paluupostissa (ilmainen palautuskuori!) ja meinaan katsoa meneekö läpi... :) Kaikki pitää yrittää, että säästää 150 dollaria!

Tällä viikolla tuli Äiteen paketti Suomesta: Ruispaloja, salmiakkia, Aarrearkku -karkkipussi, lehtiä ja FIN-tarra tulevaan kulkuneuvooni! Australian länsirannikkoon verrattuna leivät olivat hyvässä hapessa: 5 päivää verrattuna 12 päivää postin kulkuun ja kaksi homeetonta palaa verrattuna kaikki siivut ok! Oi tätä ihanuutta! Eläinkokeet paikallisilla tuottivat tulosta, jotta paikalliset tykkäävät enemmän salmiakista kuin "Länsisaaren" heimoveljet... :)