Kävin eilen aamuna kattomassa erään jobbarin vaihtoehtoja. Ykkösvaihtoehto oli $5000 Mitsubishin 4x4 pakettiauto. Eli juuri sellainen mitä oon hakemassa! Pari huonoa puolta: viisi tonnia on vähän liikaa ja auto oli tällä hetkellä korjaamolla, koska moottori oli romuna. Eli se siitä.

Toinen tarjokas oli Toyotan LandCruiser (mallia pitkä), about vuosimallia 1989. Kuutoskone, jolla ajettu 270.000 km, ja muutenkin hyvässä mallissa. Hinta $4200. Hintaa voisi ehkä tinkiä, mutta auto vaatisi rekisteröinnin ja kaikki retkeilykamat, joten hinta nousisi lähemmäs viittä tonnia.

Sitten ohimennen vilkaistiin 90-luvun Ford Falcon -farmaria. Juuri "leimattu" ja hyvässä mallissa. "Tuunaus" jalkamatot ja vähän retkeilyvarusteita olivat mukana hinnassa. Hinta $2800, joka on aivan kohtuullinen tämmöisestä. Varteenotettava vaihtoehto, mutta yritän vielä vähän aikaa katsella 4WD-pakettia.

Muutenhan nämä viimepäivät ovat menneet aikaa kulutellessa. Pohjois Territorion museossa kävin (ilmainen) ja hölmön Jack Black -leffan kävin kattomassa (ei ilmainen). Automaattikortti on taskussa, ja mitä tässä enää tarvittaisiin on veronumero, joka lienee matkalla ensi viikolla. Niin ja autokin olisi kiva löytää...