Tama alkaa menna jo tylsaksi. Aamulla aamiaisen jalkeen paatin menna satamaan kysymaan tilannetta. ihan vaan varmuuden vuoksi, ennen kuin raahataan sata kiloa matkatavaroita suuntaan tai toiseen. "Tidak ferry ke Kupang..." Ei laivaa! Seuraava vastike menisi 31. paiva. Perkele. Aamupaivainen soittorumba sai tulokseksi, etta sunnuntaina menee ison firman (ihan kuin silla olisi valia...) matkustajalautta Aimeresta Kupangiin. Tama oli siis muuttunut lauantaista sunnuntaihin. Noh, kaikesta huolimatta otamme Jenkki-Jeffin kanssa huomenna bussi Aimereen ja jatkamme tylsistymista siella...

Ende on mukava kaupunki. Jos taalla viettaa pari paivaa, nyt kokeillun viikon sijaan. Enden ainoa vetonaula on 50 kilsan paassa oleva Kelimutu ja sen kolme varikasta vulkaanista lampea. Mutta kiitos taman infernaalisen paattirumban takia, jaa nekin nakematta. Kelimutun reissu ottaisi pari paivaa.

Huomenna siis uusin evain ei eteen, vaan takaisinpain jo kuljettua polkua, kohti lannessa odottavaa Aimerea. Lonely Planet -kirja ei tieda siita mitaan, mutta majoitusta nailla nurkin loytyy kaikkialta.