Näillä samaisilla hetkillä Helsinki-Vantaan ulkomaanterminaalissa on neljä arvatenkin hyvin jännissä tunnelmissa oleilevaa kaveria! Eikka, Ninni, Mervi ja Heli ovat aloittamassa matkaa kohti Aucklandia! Tänne he saapuvat perjantaiaamuna paikallista ajanlaskua.

Eletään aikoja, joita oon oottanu ehkä jopa enemmän kuin aikanaan oman matkani alkua! Nuo tytöt ja pojat oon nähny viimeksi yli kaksi vuotta sitten. Aika on viilettänyt huomaamatta, mutta vielä muutama tunti (oikeastaan yli kolmekymmentä) niin taas näen nuo tutut naamat!

Raidi on nyt pimpattu; Isuzu on nyt valmis kuljettamaan turistit (joksi hetkeksi itsekin muutun) pitkin Pohjois- ja Etelä Saaria! Omaa kapsäkkiäni en ole vielä pakannut, luotan edelleen arvostelukykyyni ja aion suoriutua siitä puolessa tunnissa! Luulen tietäväni mitä tarvitsen mukaani! En voi kyllä kieltää...pientä stressinpoikasta on ollut ilmassa...

Perjantaina he siis saapuvat, lauantai menee rentoillessa ja sunnuntaina Eikka "Forrest" Gump juoksee kilpailuhenkisen juoksutapahtuman Rotorualla, miun ja tyttöjen kannustaessa ja juodessa olutta. Siitä sitten vapaalla aikataululla Etelä Saarelle, josta pitäisi olla takaisin 1.4.

Jesh! Takaisin tein päälle!!!