Siis täällä ne kaikki veneet lymyää talven yli!

Perjantaina kävi kämppis-Lindan kautta kutsu jonkun tuntemattoman rikkaan pimun 21v kisoihin. Sattuipa kalenterissa olemaan sen verran aikaa, jotta vastasin myöntävästi. Nyt myös talonomistaja-Ian oli mukana. Todellinen syy oli, että tarvitsivat vain vieraslistan täytettä. Minun hurmaavalla persoonalla ei juurikaan ollut tekemistä.

Pippalot tuli nähtyä... Kaikki vuorollaan kehuivat sankaria, mie en edes tiennyt, kuka oli juhlinnan kohde, kun vasta puolessa välissä. Todennäköisesti se oli se kuka puhalsi kynttilät... ;)  Miljöö oli sitäkin mielenkiintoisempi!

Kaipa tyttären isukilla on sen verran massia takataskussa, että on veneilymiehiä. Juhlatila nimittäin sijaitsi jumalattoman ison venevaraston "takaseinällä". Kuvaus on laimea, koska juhlatila oli kooltaan wanhan kunnon Tuohikotin VPK:n talon kokoinen!

1792166.jpg
Siinä on Quicksilverit ja Benetout siististi hyllyillä, viidessä kerroksessa!
Taustalla sisäänajo-ovet, josta voi hilpaista rekalla sisään. Selän takana
VPK:n talo... :)

Pippalot tuli ja meni. Ruoka ja juoma oli ilmaista, joten niitä nautin koko rahalla. Mutta koska en ollut järin kotoista näissä seurapiiripiireissä, hilpaisin läheiseen, mutta tuttuun irkkupubiin jo ennen puoltayötä... Siellä oli monta kertaluokkaa rennompi meno ja meininki!