Ajoin tänään Casuarinan ostoskeskukseen. Sieltä tarttui mukaan esim. iPodin laturi, kasettiadapteri, Nokian laturi, 5,5 litran "jääkaappi" ja 150 watin invertteri. Viimeksi mainittu antaa ulos 230 volttia normaaleille sähkövempeleille (läppäri, parturikone). Lisäksi kaikkea retkikamaa: vesisäiliö, kynttilöitä yms.

Nuo siis viihdepuolella. Auto sai alleen uudet eturenkaat ($138 töineen) ja takakonttiin varalle tuulettajan hihnan ja suppilon. Viimeksi mainittu tuli ostettua kun bensa loppui... Myyjä oli kyllä sanonut, että polttoainemittari ei pidä paikkaansa. Otin sen eilen irti ja minusta se toimi aika hyvin. Tankissakin oli menovettä. Tänään sitten paluumatkalla, renkaiden oston jälkeen auto hyytyi. Tankki kuiva kuin Sahara. Onneksi takaloosterissa oli bensakannu (tyhjä tosin), joten pienen kävelymatkan päästä sain Subbeen bensaa... Mutta tosimiehethän kokeilevat tämän myöhemmin "outbackissä", satoja kilsoja lähimmältä huoltoasemalta...

Autoon pitänee jossain vaiheessa vaihdatuttaa vetoakselin nivelen suojakumi. Nivel ei pidä meteliä, mutta kumi on vähän halkeillut ja roiskinut rasvoja sisuksistaan. Muuten kaikki tuntuu olevan reilassa.

Wanhat ohjelmointitaidot (copy - paste) pääsivät työhön ja tuloksena tuossa vasemmalla oleva sijainti-juttu sai uuden ilmeen. Sinne laittelen GPS:llä napsimiani sijainteja ja ne näkyvät sitten kartalla. Kokeilkaas! Jos se kertoo, ettei materiaalia ole, niin zuumatkaa vähän ulos (-)