Kilpikonnasaarelle (Ko Taolle) paasy olikin sitten hiukan hankalampi juttu. Tormasin maanantai-illan aikana pariin jo aikasemmin tutustumaani flikkaan ja he olivat lahdossa sinne mainittuun Shiva Moon pippaloihin. Eli mie myos mukaan. Kivaa oli ja myohemman ajallisen rekonstruksion mukaan olin lahtenyt sielta klo 5, ja kun muistamme, etta paatti Ko Taolle lahti klo 12, niin ajankohta oli oivallinen. Mutta...Hra Simola suvaitsi herata vasta klo 13.30, joten peli oli jo menetetty. Rahallinen menetys oli 50 bahtia (taksi Haad Rinista Thongsalaan), mutta laivalipun pystyin kayttamaan keskiviikkona. Eipa siina mitaan, tuli yksi ylimaarainen paiva Ko Phanganilla.

Marcelan ja Sinin*) oli myos tarkoitus menna Ko Taolle samalla paatilla, jonka missasin. Joten olin hiukan harmissani, notta loytaisinko heita enaa sielta. Tuli keskiviikko ja paasin express-veneelle talla kertaa ajoissa. Ja kukas se siella olikaan! Ystavamme Sini! Hanen jatkobileet olivat kestaneet tiistaihin klo 19 asti, joten han missasi paatin noin 7 tunnilla... Marcellan ja hanen valille oli tullut pienia mielipide-eroja, joten Marcella jai Phanganille. Jaoimme 600 bahtin rantabungalovin (tassa ei suurempaa draamaa... Toim.Huom.), kavimme syomassa yms. ja tanaan torstaina han lahti takaisin Phanganille heittamaan nakemin ystavalleen. Sini on lahdossa sunnuntaina kotiin.

Ko Taosta en viela osaa sanoa mitaan. Asustelen Haad Sairin rannan pohjoispaassa 300 bahtin mokissa, 10 metria rannasta...auringonlaskun puolella  :) Raporttia pukkaa myohemmin. Roger taalta!

*) Sini asuu Hollannissa, on saksalainen, hanella on suomalainen passi ja aiti. Isa on afgaani. Sini ei puhu suomea paljoakaan. Hanen serkkunsa on rallikuski Jussi Valimaki. Mielenkiintoinen yhdistelma...