308216.jpg
Talo ulkoa, pääkatu on kymmenen metria vasemmalle

308217.jpg
Miun huone. On isompi milta näyttää

Eli muutin siis pari päivää sitten. Ensivaikutelma ei ollut mitenkää erikoinen: ovien tilalla verhot yms., mutta nyt mieli on muuttunut. Talossa asustelee lyhythiuksinen, hippihenkinen, miuta nuorempi likka, oikein mukava; ja yksi 40-kympin tienoissa oleva mies, joka ajaa venettä jossain lähistöllä. Danielle muuttaa tänään, omaan huoneeseensa. Hänen piti muuttaa perjantaina, mutta muutti mielensa, koska pääsee meidän mukana huomenna pariksi päiväksi veneelle.

Siis huomenna taas liikenteeseen. Takaisin sunnuntai-iltapäivällä, eli Jouluksu kotio. Viime vapaapäivät oli joskus pari viikkoa sitten ja seuraavat kaksi on tiedossa maanantaina ja tiistaina. Palkkarintamalla siirryin palkkaustapaan, jossa miulle maksetaan alennettua palkkaa viisi päivää viikossa, töitä tai ei. Tässä vaiheessa näyttää enempi, että ei. Alkava sadekausi ei tuo turisteja niin paljoa näille nurkille. Sitten kun bisnes rullaa, siirryn takaisin täysi palkka per työpäivä -linjalle. Tämä vaihtoehto on tällä hetkellä varmempi.

Miksi siis huomenna merelle? Koska sukellusmääräni (59 kpl) eivät uusien tietojen mukaan  riitä viralliseksi turvasukeltajaksi, miusta tulee sitten dive master. Nämä pari päivää kaynemme niitä asioita läpi. Oikein mukavaa! Kurssi nimittäin maksaa Cairnsissa 1700 dollaria...

Nyt on siis aika toivottaa kaikille kavereille siellä kotona ja muillekin arvon lukijoille  Rauhallista Joulua! Palataan astialle taas pyhien jälkeen!