Paksun hiuspehkoni alla on jo jonkin aikaa kutissut. Ei hilse, vaan muutos. Mielessä on ollut päivittää asumistilanne. Viime viikolla selailin paikallisen Huuto.Netin kämppistarjontaa ja otin yhteyttä muutamaan mukavalta tuntuvaan paikkaan. Kävin tänään tutustumassa yhteen niistä.

Talo sijaitsee parin kilsan päästä K'Roadilta, hiljaisella Grey Lynnin esikaupunkialueella. Huone on puolitoista kertaa nykyisen kokoinen, talon aurinkoisella pohjoispuolella ja siinä on kaksi isoa pariovea suoraan takapihalle. Hintaa olisi $140 per viikko plus laskut, noin 35 taalaa extraa. Ihan ok laatuhuoneesta. Talo rempattu vuosien kuluessa, kylppärissä amme ja internet (ei kylppärissä vaan kiinteistössä :) Talon arvo miljoona-plus taalaa... Mutta parasta kaikessa: omistajaukkolla on takapihalla jumalauta oikea SAUNA! Ei mitään himppavimppa "60 astetta ja höyrygeneraattori", vaan oikea Suomesta maahantuotu Sawo -merkkinen rakennussarja sähkökiukaalla ja haapalauteilla!

Kerroin olevani kiinnostunut...erittäin kiinnostunut! Ensi viikolla selviää!

Edit: 16.6. Tänään tuli sähköpostia. Muutan uuteen asuntoon kahden viikon päästä! K'Roadin huone on irtisanottu. Kohta pääsee saunaan!