Eilen oli ko. englantilaisorkesterin musiikkiesitys Vector Arenalla. Hommasin lipun edellisenä iltana Huuto.NZ:sta 110 dollarin hintaan (44 euroa), joka ei ollut loppuunmyydystä keikasta paha hinta laisinkaan! Istumapaikka oli tosin takakatsomon piippuhyllyllä, joka ei kuitenkaan osoittautunut hassummaksi paikaksi...

Lämppärit tuli ja meni ja sitten oli ehdottomasti parhaimman keikan ikinä aika! Simppelisti sanottuna kokonaisuus oli erinomaisen toimiva: hittejä toisensa perään, äänentoisto huippua, videotykit valaisivat valkokankaat live-kuvalla ja kaikki lisämausteet päälle!

Kun kappale nro 3 oli hlö.kohtaisesti odottamani, punaisilla lasereilla maustettu "Clocks", aattelin notta tässäkö tää nyt sitten oli? Väärin, niin väärin!

Show jatkui nousujohteisesti loppuun asti. Esim. Uuno Turhapurolta kuulostava "God Put a Smile Upon your Face" sai hymyn miunkin naamalleni. "Yellow" toi yleisön päälle jättimäisiä (2m) ilmapalloja, jotka rikkoutuessaan sylkivät ilmaan keltaista konfettisilppua.

Puolessa välissä aikajanaa, soitinyhtye lähti lavalta kiertämään permantoa ja tervehtimään yleisöä. Matka jatkui areenan takaosaan ja ylös piippuhylle, jossa oli 2x5 metrinen lava, josta herrat soittivat muutaman kappaleen mm. joku NZ euroviisukipale, The Monkeesien "I am a believer"!

Viihdykettä tuli koko rahalla ja vielä paljon enemmänkin! Alla omia ja lainattuja medianäytteitä eiliseltä. Nyt on kiikarissa ensi viikon Kings of Leon -keikka ja 100 dollarin piippuhylly...

Ps. Pakko on kehua Chris Martinin esiintyjän- ja yleisönhallintakykyjä! Kattelin äsken CP:n Sydneyn ulkoilmakeikkaa: kesken Fix You:n Martin jättää lavan, ottaa helvetinmoisen spurtin tantereen takaosaan (110 kiloiset henkivartijat jäivät kakkosiksi), hyppää yleisön sekaan ja jatkaa juoksua tuhat ihmistä kintereillään! Kaaos oli melkoinen... :)