Viimeinen viikko on mennyt hommia metsastaessa. Hommia on, mutta ei meidan haluamilla saroilla, joita ovat veneet ja veneet. Dan kuitenkin varmisti tyopaikan Hamilton Islandilla snorkkelioppaana, ja hommat alkanevat talla viikolla. Mie puolestani etsin hommia samaiselta saarelta; on ne hommat sitten puutarhurin tai porterin toita. Viime viikolla vetamaan laitetut hakemukset teettavat viela vahan puhelinsoittoja, varmistetaan vain mielenkiintomme tuleville tyonantajillemme.

Nyt kuitenkin menen kolmeksi paivaksi Daydream -saarelle palmunsiivojahepun kaveriksi. $100 per paiva ja hintaan kuulu asuminen (*****) ja ruoka (***)...ei paha.

Viime viikoinen lekurilla kaynti antoi ensimmaisen verikoerumban tulokseksi, etta allekirjoittanut karsii B12 -vitamiinin puutoksesta. Ei paljoa, mutta sen verran etta vasytti. Multivitat ovat nyt potkineen halutulla tavalla. Dr. Mikalie halusi kuitenkin tietaa mista se johtuu, ettei taustalla ole mitaan isompaa. Taas kerran Simolan elamannestetta laheteltiin pitkin Queenslandia. Eilen tapasin Tohtorin kolmatta kertaa. Termit ovat nyt englantia, paremmin asiaa tietavat voivat heittaa kommenttia. Testi "cumulative serum homocysteine" kertoi, etta normaaliarvojen (homocysteine) ollessa 0-15, miulla se on 18,2. Ja tutkimusten mukaan miulla, talla lukemalla, on myohemmalla ialla kolminkertainen (3x) riski kuolla sydankohtaukseen. Terveelliset elamantavat pitavat arvot kohdillaan, joten pitkasta aikaa miulla on syy (taas) aloittaa liikkuminen. Ja ehka parin vuoden valein kontrollikaynti. on se laaketiede ihmeellista: tuosta vaan luetaan tulevaisuutta!

Sekalaista elamaa taallapain..:

476093.jpg
Diana rannalla

476094.jpg
Lintuja

476095.jpg
En ole mie...

476096.jpg
Ravut roikkumassa