...tiistaihin asti. Paatti on nyt maalattu ja rempattu ja koska nyt odotellaan sukellusveneen varaosaa Kanadasta, niin ei ole paljon tekemista. Pakkolomaa. Tiistaina allekirjoittaneen osoite pitaisi olla Port Douglas, kuikan pohjoiseem Cairnsista. Ensiviikolla ohjelmassa testiajoja yms. Myohemmassa vaiheessa paasen jollekin riuttakayttaytymiskurssille.

Miun virkanimike on nyt tahan hataan Deckie / Snorkel guide. Eli aika pohjalta aloitetaan, mutta niinhan se on ollut tahankin asti. Papereita (verolappu, sopimus yms.) pitaisi taytella viela talla viikolla. Palkka lienee 100 taalaa paivassa, mutta keskustelen tasta viela. Toisaalta, asustellessani tukialuksella kaksi ruokaa paivassa ja asuminen on ilmaista. Ja sielta ei kovin helposti hilpaista baariin "muutamalle"...joten paljon jaa rahaa saastoon...ehka.

Pari viikkoa sitten investoimani t-paita on herattanyt hilpeytta lahimmaisissa. "Don't be a tool" ja vieressa porakoneen kuva on saanut monet vastaantulijat hymyilemaan! Tanaankin kaupassa vastaan tuli kaupantytto, joka pysahtyi ja hihitteli "I love your shirt!" Ihan kiva. No jaa, viikonloppuna loppuillasta kotia kavellessani, pari tummaihoista nuorta heppua huutelivat peraan jotain "Tool?! Fuck you, you fucking fuck...!" Mutta nailla veijareilla oli nahtavasti muutakin ongelmaa, kuin miun t-paita... :o)