Kas niin paattyi toinen tyoviikko. Viime viikolla tunteja tuli kuudessa paivassa 67 kappaletta, nyt maanantaista perjantaihin 54. Tuo maara kompensoi kivasti ei-niin-korkeaa tuntipalkkaa. Tyonkuvahan on mita leppoisin. Onkohan tuossa muistini mukaan kahdesti tullut hiki...

Taman viikon olin sitten omineni. Luottivat jo sen verran kaverin taitoihin, etta uskalsivat laittaa yksin toihin. No ei tama tosiaan ole mitaan rakettitiedetta, itseasiassa jo kolmantena tyopaivana (tavallaan)esimies Allen oli laittamassa miut yksin liikenteeseen, mutta hanella oli tylsaa, niin hyppasi sitten kyytiin.

Aamuviiden heratykset...tai oikeastaan heratysta silloin talloin edeltavat suunnittelemattomat heratykset kanssa-asujien toimesta saivat aikaan muutoksen: sunnuntaina muutan Aucklandin keskustan Karangahape Roadille (sattuneesta syysta paikalliset tuntevat sen "K'Road"). Sinansa mielenkiintoista; en ole veila kamppaani nahnyt! Tarina on seuraavanlainen:

Tassa samassa hostellissa on viikoja ollut yksi suomalainen heppu, Miro. Hommasin hanet samaan firmaan toihin, ja kun tuumailin omaan huoneeseen (jaetussa huoneistossa) muuttamisesta, han meinasi, etta jos en pista pahakseni, niin hanellekin kelpaisi oma rauha.

Alkuviikosta katselin tarjontaa ja pari paikkaa oli kahdella huoneella. Koska tyopaivat ovat pitkia, otti Miro hatkat hiukan aikaisemmin ja lahti katsomaan naista kahdesta parempaa vaihtoehtoa. Asian paattaminen vei pari tekstaria ja huomenna menemme kirjoittamaan paperit ja sunnuntaina on siis muutto. Viikko hinta on $155 ja tama sisaltaa sahkon, veden, puhelimen (sellainen perinteinen langallinen malli, jos jotkut muistavat) ja laajakaistaisen netin. Aivan kohtuullinen. Onhan asiassa pieni jannitysmomentti, kun en tulevaa kotiani viela nahnyt, mutta luottavaisin mielin olen liikkeella...

Tuossa tuli viestia, etta Andy, jonka kanssa tyoskentelin Port Douglasissa, on tulossa (jo tullut) Aucklandiin/NZ:iin kylailemaan! Pitaa ottaa mieheen yhteytta.

Ja sitten kulttuuriuutisia: lahdenkin tasta sitten ostamaan lipun Big Day Out -tapahtumaan tammikuussa. Esiintyjalistalla mm. Rage Against The Machine (alk.per.!!!) ja Bjork!