Tässäpä juuri alkoi ensimmäinen kesä(vuosi)loma, sitten kesän 2005! Ja tuli kyllä aivan tarpeeseen! Pitkä, tumma ja komia tukkani on harventunut huomattavasti viime viikkojen taisteluissa tulimyllyjä vastaan... Mutta tarpeeksi työasioista!

Sen verran lisää kuitenkin, että miulla on nyt lomaa 5. päivään asti, mutta firman jalkakäytäväprojekti on jumissa 19. tammikuuta asti. Noina kahtena viikkona olis varmaan hommia kuorma-autokuskina, mutta jos Tongan jälkeen lomasuolta kutittaa, niin painunen hetkeksi työmaalle...täyttämään loma-anomuksen! Jos vaikka vielä parilla palkattomalla viikolla venyttäisi...?

Huomenna siis Tongalle! Air New Zealandin lento lähtee klo 22 ja koneessa tapaan Wellingtonin tutut ja tuntemattomat. Pääsaari on "tylsä"...heh, jonkin mittapuun mukaan, joten katselen menopaluuta Ha'apain saariryhmälle, noin 100 kilometriä pääsaarelta pohjoiseen. "Maaseudun rauhaan..."

Seuraavana lauantaina takaisin sivistyksen pariin, pari päivää pakun rakentelua ja huoltoa ja sitten nokka kohti Aucklandista ulos vievää tietä kohti. Suunnitelmia ei ole. Ehkä kuitenkin käväisen Etelä-Saarella Malboroughin alueella. Nämä seudut jäi alkuvuoden pikaroadtripillä käymättä...

Mutta ensiksi: huomenaamulla nukun pitkään!!!