Eilen tiistaina oli eka oikea tyopaiva taalla suunnalla. Jostakin kumman syysta miun piti olla katamaraanilla 6.30...riutalle lahdettiin kymmenen jalkeen. Paiva olikin melkoisen leppoisa: kannella hengailua (matka kesti vajaan tunnin), perilla ankkuroiduttiin Jules Vernen viereen (sukellusveneen tukialus, se mita maalattiin viikko) ja aloimme harjoittelemaan kameran kayttoa veden alla... Kerrankin nain pain; miulle maksettiin sukeltamisesta. Kaikki lainasi vahan kaikkien sukellusvarusteita, ja lopulta mie jain ilman markapukua. Jopa nailla vesilla tulee kylma perkilla shortseilla!

Kansipoika Tomppa kietaisi pitavan solmun Port Douglasin laituriin illalla kuuden maissa. Paiva olikin veneen siivoamisen jalkeen pulkassa. Tavanomaiseen tapaan taistelupari Jack ja Chrissy katosivat ja jouduin soittelemaan peraan keskiviikon ohjelmasta....

...joka alkoi klo 8 veneella. Eilisesta poiketen chilli oli kaukana: koko paiva meni pilssia putsatessa. Niille jotka ei tieda mika pilssi on niin kerrottakoon, etta se on tila veneen pohjalla, jonne vesi keraantyy (joka paatti fuskaa vahan) ja josta se sitten pumpataan poijes. Katamaraani on vuosimallia 2000 ja miun arvaus on, etta pilssia ei ole koskaan suuremmin putsailtu. Paiva menikin sitten hikoillessa 50 asteen lammossa pienen kansiluukun takana, oljyn ja muun kakan parissa. Mutta nyt on puhdas!

Huomenna jatkuu samoissa merkeissa ainakin jonkin aikaa... Huuhteluvedet pitaa pumpata pois. Aika shittia hommaahan tuo on, mutta jatkossa (toivottavasti!) hiki palkitaan... :o)