...mie tornista toiseen.

118666.jpg118663.jpg

Olin vinkin perusteella Petronas Towerin, oli aikanaan maailman korkein rakennus (nykyään korkein kaksoistorni), alasalissa klo 9 jonottamassa ilmaista lippua 41. kerroksen näköalasillalle. Niin oli sata muutakin... Reilun puolen tunnin jonottamisen jälkeen sain vuoron klo 13 ryhmään. Joten kiertelin luppoajan KLCC (Kuala Lumpur Citu Center) ostoskeskuksessa. Mehevän hien keränneenä otin ensin 10RM jääteen ja suuntasin sitten viereiseen Sony Centeriin ihailemaan Vaio -kannettavia. Paikalle tuppaantunut myyjäheppu esitteli lopulta eilen julkaistuja malleja. Toinen oli isokokoinen kannettava Blu-Ray -tuella (ekan kerran törmään läppärissä RAID-levyihin!) ja toinen oli toisen ääripään "kannettava": maailman pienin PC.

Aika kuluikin niin leppoisasti, jotta oli aika lähteä näköaloille. Alakerran tiloista hetken odottelun jälkeen ryhmä ohjattiin ystävällisesti hissiin ja matka 167 metriin alkoi. "Toimitsijat" antoivat ihmetellä reilut 10 minuuttia ja sitten olikin aika lähteä alas... lievä pettymys.

 118665.jpg

Lounaan jälkeen seuraavalle tornille, Menara Kuala Lumpurille. Tämä taitaa olla maailman 4. korkein kommunikaatoitorni. Jonossa meni tasan minuutti ja hissiin pääsi samantien. Ja näköalat 267 metrissä olivat astetta paremmat kuin Petronasissa.

118662.jpg118664.jpg
118661.jpg